Пятница, 19 Квітня 2024, 16.19.48
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


18.24.19
Україна презентувала свій логотип і рекламний ролик Євро-2012


  Презентовано логотип України до Євро-2012. У основі ідеї логотипу один з найпопулярніших і відоміших українських символів - квітка соняшника, схожа на Сонце. 
       На думку авторів логотипу, цей знак передає образ України, наповненої теплом, любов'ю і гостинністю. 
     Даний логотип після завершення відповідних процедур з його розробниками зможуть використовувати безкоштовно в Україні всі українські компанії. 
     Крім цього, трансляція телевізійного рекламного ролика для формування позитивного іміджу України до Євро-2012 розпочнеться на телеканалах Euronews, Eurosport і ВВС в листопаді - грудні 2010 року. 
       Творцем ролика стала продакшн-студія "Shootgroup" (український режисер Юліан Улибін та німецький оператор Торстен Ліпсток). 
       Метою ролика є знайомство, насамперед, європейців із колоритом українського народу, його духом свободи і гостинністю. "До недавнього часу Україна була "terra incognita" для більшості європейських громадян. Цим промо-роликом, слоган до якого не випадково обрано "Switch on", ми збираємося "увімкнути" Україну для світу – дати можливість пізнати і запалити її в серцях іноземців". 
       В основі сюжету – приїзд до України іноземців, котрі на власні очі побачили нашу країну і відкрили її для себе – нову, невідому, але сучасну державу. 
"Ролик "Увімкни Україну" – перенесення у казково-незабутній світ нашої країни. Нічого подібного в українській промоції за кордоном донині не було створено. Земля України з її розкішними природніми краєвидами, історія та архітектурні надбання, традиції й загадки українського народу мало кому відомі у світі.  
Ролик триває 90 секунд. Є також його короткі варіанти – по 60 та 30 секунд. Усі ці кліпи транслюватимуться на європейських телеканалах Euronews, Eurosport та BBC. http://newsru.ua/sport/04nov2010/ewro_logo.html
       Зазначимо, що робота над роликом тривала з 12 жовтня по 1 листопада цього року. Зйомки відбувалися в найяскравіших та найцікавіших місцях України, побачивши які іноземці захотіли б відвідати Україну. 
      Євро-2012 відбудеться у восьми містах - Гданську, Познані, Варшаві, Вроцлаві (Польща), Донецьку, Львові, Харкові та Києві (Україна) - у період з 8 червня по 1 липня 2012 року. 
     В результаті тендеру на проектування та створення талісмана Євро-2012 виключні права на розробку талісману континентальної першості з футболу, яке пройде в Польщі та Україні, отримала відома американська компанія Warner Bros. Entertainment, Inc. 
      Ця сама компанія розробляла талісман і для Євро-2008, яке також проходило у двох країнах - Австрії і Швейцарії. Тоді Warner Bros придумав двох близнят-футболістів Трікса і Флікса. Вони були одягнені у відповідності з кольорами національних прапорів Австрії та Швейцарії: Трікс - у білій футболці під номером 20, а Флікс - у червоній під номером 08. 
    Талісманом Євро-2012 стануть два футболісти-близнюки. Їх розфарбують відповідно до кольорів національних прапорів України та Польщі. Презентація талісмана відбудеться 17 листопада в Познані перед товариським поєдинком між збірними Польщі та Кот-д'Івуару. 
       Збірна України потрапила до групи D, а поляки - до групи A. Українці свій стартовий поєдинок зіграють на київському НСК "Олімпійський" 11 червня, далі команда перебереться до Донецька, де проведе два матчі групового раунду на "Донбас Арені". 
         Чвертьфінали чемпіонату Європи відбудуться на стаіонах Варшави та Гданську у Польщі, а в Україну - на донецькій "Донбас Арені" і київському НСК "Олімпійський", який також прийме і фінальний матч. Півфінальні матчі Євро-2012 відбудуться в Донецьку (27 липня) і Варшаві (28 липня). 

Переглядів: 685 | Додав: Пасак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930