Пятница, 26 Квітня 2024, 03.27.07
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


16.46.21
До свята – підготуватися!
17 листопада - День студента .А чи знаєте ви, чому День студента святкують саме 17 листопада? Міжнародний день студентів встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, що відбувся в Празі, в пам'ять чеських студентів-патріотів.
А всі знають, чому святкують?

 Історія святкування Дня Студента почалася трагічно і сумно. 28 жовтня 1939 року в окупованій фашистами Чехословаччині, празькі студенти і їх викладачі вийшли на демонстрацію, щоб відзначити річницю утворення Чехословацької держави (28.10.1918р.). Підрозділи окупантів розігнали демонстрацію, при цьому був застрелений студент медичного факультету.На знак студентської єдності та солідарності студенти всього світу вирішили святкувати День студента саме 17 листопада. 

Як святкуються українці?Знаючи, що було першопричиною студентського свята, не варто зациклюватися на історичних відомостях. Українські студенти завжди відрізнялися особливостями масового святкування. Аби продовжити традиції, пропонуємо вам кілька варіантів для відзначення найбільшого молодіжного свята. 

Students Limousine PartyНайбагатші студенти 17 листопада можуть шикувати на лімузинній вечірці. Розпочнеться все з пре-паті в Barberry, а потім - найцікавіше. Тут вам двогодинна подорож по нічному місту (з безкоштовним баром у лімузині), вхід у клуб «Crystal Hall», в якому буде грати популярний російський діджей Stranger. За всю цю радість вам доведеться викласти 300 гривень (дівчата) та 350 гривень (хлопці). 

Ідеальний День студентаУ клубі «Salminskiy» вирішили споїти найбільшу кількість студентів, адже 17 листопада у них в закладі буде діяти 20% знижка на алкогольні напої. Грати в цей вечір буде PDJ Victoria, бельгієць Cedric Leroy та український діджей Filon. Для дівчат вхід коштуватиме 50 гривень, для хлопців – 80. 

The Best Student's PartyНовий клуб «Столиця» 17 листопада заманює до себе студентів трохи інакше. Їхній козир - це велика кількість діджеїв. У цей вечір у клубі гратиме Andrey Balkonsky, Light, Tally Vega, Erik Switch, Egor Key. Без флаєра вхід буде коштувати 150 гривень, а з флаєром – удвічі менше. 

European Dance

День студента в клубі «Прайм» буде чи не найдемократичнішими. 17 листопада там все пройде під звуки популярного стилю «еurodance». Ставити музику будуть DJ Jalsomino, ML Key, Nick, Otta, Lady Beautifful, Alex van Cool. Вхід на цей івент буде коштувати всього 30 гривень, але за умови, що ви зможете дістати флаєр.

Dlux Style Students PartyКлуб «DLux» 17 листопада запрошує всіх на вечірку, де ректором буде DJ Light, деканом - Jay Fokin, а студентом – «We are superheroes». Перших відвідувачів чекатимуть безкоштовні коктейлі. Вхід на вечірку за списками буде коштувати для хлопців 100 гривень, для дівчат – 50 гривень. 

Mush Up День студента«Baby Face» анонсує унікальну вечірку, адже це єдиний заклад, який постарається догодити смакам любителів таких стилів музики, як r'n'b і house. За пультом стоятиме DJ Pahatam, DJ Misha Zaytsev, DJ Mukvik, DJ Artem T. За допомогою голосу і мікрофона всіх заводити буде MC Alex B. Із флаєрами вхід коштуватиме 40 гривень, без них – 80. 

Кращий День Студента«Arena Dance Club» 17 листопада спробує провести найцікавіше свято. Для цього заклад запросив до себе таких артистів, як DJ Lutique, DJ Pioneer, DJ Markov, DJ Dima Ownage. Крім того, порадують публіку піджейки і живе шоу Gubin & Lebedev. Без флаєра вхід обійдеться в 100 гривень, а якщо роздобудете папірець, то заплатите 50% від цієї суми. 

Technoлогія безумства. День студентаУсього за 50 гривень ви зможете забути про пари, сесії, викладачів, адже клуб «Saxon» запрошує на вечірку з класними подарунками. У лайн-апі івенту числяться такі люди, як Конь, Dimitri Spieler, Kirill Mixer, Horsy. Крім того, буде функціонувати і окрема R'n'B зона. 

International Students DayУ клубі «Forsage» публіку розважатимуть Dj Light і Dj Tapolsky, а для підняття загального тонусу і бадьорості студентського духу, всю ніч будуть діяти спеціальні знижки на бар. 

День Студента – для студентівСтуденти КПІ, Києво-Могилянської академії та Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова у найбільше студентське свято зможуть відпочити на спільній для всіх студентів вечірці, що відбудеться в нічному клубі «Sorry, бабушка». Неперевершену атмосферу обіцяють забезпечити DJ Sasha Sky, DJ Amely, DJ Lady. Вартість: за студентським квитком – 35 гривень, за його відсутності – 50. 

На колір і смак – товариш не всяк 
 Для тих, хто любить більш спокійніший відпочинок, для столичних студентів пропонують провести фотовиставку «Молоде обличчя України», результати якої будуть відомі вже завтра, 16 листопада. Всеукраїнська студентська рада запрошує 19 листопада долучитися до обговорення теми «2011 - рік освіти та інформаційного суспільства: студенти для країни», а вже 20 листопада за організацією ВСР відбудеться майстер-клас «Життя після студентського самоврядування». До участі в майстер-класі запрошені колишні представники органів студентського самоврядування, котрі наразі займають високі позиції в органах управління та є хорошим прикладом для молоді.У Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться концертно-розважальна шоу-програма, присвячена Міжнародному дню студента: сьогодні, 15 листопада, концерт під назвою «Ось ми які!», завтра, 16 листопада, – концерт «За кадром». Столичним студентам вже є між чим обирати, а для студентів із інших міст ІА «Світ освіт» готує ряд корисних публікацій для цікавого святкування.

Переглядів: 633 | Додав: Пасак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Пасак  
0
А які були чудові студентські роки?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930