Пятница, 19 Квітня 2024, 12.58.05
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09.35.21
Тиждень психології

  З 23.04. по 27.04.2018 р. в Калинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень психології під девізом «5 днів у світі психології У програмі тижня відбулося дуже багато цікавих заходів, в яких взяли участь учні, вчителі та батьки. Кожен день Тижня психології був присвячений конкретній темі та заходам, що допомагали ближче познайомитися з надзвичайною наукою психологією: пізнати себе, цікаво та корисно провести час, сприяли розвитку дружніх стосунків між учнями.

   Перший день тижня мав назву «У світі доброти повинно бути більше». У коридорі був розгорнутий плакат, де учні прикріплювали свої пропозиції, побажання, що робити, щоб у світі було більше доброти. З учнями 5А класу було проведено тренінг «Щастя творити добро».

  Другий день розпочався під девізом «Цікава психологія». З самого ранку учні 8А класу зустрічали щирою посмішкою тих, хто заходив до школи і пропонували взяти із «чарівного кошика» листівки із мудрими висловлюваннями. Це був як путівник на прийдешній день. Сюрпризом для учнів стали «мудрі повчання», які вони побачили на дверях свого класу.

  В середу пройшли заходи «Стоп булінгу і моббінгу в нашій школі». В актовій зали зібралися вчителі та учні 7-8 класів, які взяли участь у незвичайному психологічному тренінгу. Психолог Синиця Л.Л. та соціальний педагог Баранюк Н.А. підготували цікаві вправи, відео сюжети про шкільний болінг. А закінчився захід відео кліпом Pianobоу «Те, що нас не вбиває», приурочений болінгу. А потім вчителі та учні приєдналися до флешмобу «Стоп болінг».

  Четвер розпочався з експрес-інтерв’ю на тему «школа через призму Психології».Цьогодня учні старших класів Безгубенко Вікторія, Пісоцька Яна, Миронець Яна провели музичний флешмоб з психологічними нотками «Будь уважний» . Було проведено вікторину «Цікава психологія» (3Б клас), метою якої було вчити учнів розуміти емоційний світ людини, розвивати пізнавальні процеси та творчі здібності дітей. Молодші школярі взяли участь у конкурсі малюнків і плакатів «Щасливе майбутнє в моїх мріях». А учні 3А клас мандрували в країну Психоландію.

  П’ятниця пройшла під девізом «Твори та дій, навіть якщо боїшся програвати». В коридорі було розміщено «Паркан побажань» де старшокласники мали змогу висловити свої пропозиції, подяки, бажання.         Першокласники взяли участь в акції «Квітка настрою», а другокласники виготовили «Дерево мрій».

  Закінчився тиждень психології цікавим психологічним квестор «Я + ТИ = МИ»

 

Переглядів: 517 | Додав: Пасак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031