Четверг, 28 Березня 2024, 10.38.52
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Успішне майбутнє залежить від тої професії, яку ти обереш, тому дуже важливо свідомо і відповідально відноситись до цього вибору. Навчитися аналізувати ту чи іншу професію не лише за тим, які матеріальні плюси вона принесе, а і звертати увагу на попит на ринку праці, а також на свої здібності. Перед кожним випускником школи щороку постає питання яку професію обрати і успішна профорієнтаційна робота педагогічного колективу повинна допоїти учню у цьому нелегкому виборі. Саме з метою профорієнтації та популяризації професій було організовано на проведено Районний профорієнтаційний змагально-мотиваційний конкурс серед учнівських команд, «Обери майбутнє», який проходив 14 листопада у Будинку культури смт Калинівка. У заході взяли участь 8 команд Броварського району. Серед них коман ... Читать дальше »

Переглядів: 674 | Додав: Пасак | Дата: 18 Листопада 2014 | Коментарі (0)

13 листопада 2014 року у Калинівській ЗОШ I-III шкільний психолог Синиця Л.Л. спільно із соціальним педагогом Бобко Н.Г. провели навчальний тренінг для лідерів учнівського самоврядування « Самоврядування – основа шкільного життя підлітка». На даному тренінгу діти виконували вправи на розвиток лідерських якостей, обговорювали проблемні ситуації та склали портрет справжнього лідера учнівського колективу. Самоврядування є невід'ємною частиною шкільного життя, оскільки розвиває у дітях організованість, відповідальність, творчі та комунікативні здібності, вчить їх правильно розпоряджатись своїм часом та основам менеджменту, тому дуже важливо проводити такі тренінги для того, щоб закріплювати у свідомості учня ті якості, що знадобляться їм для подальшого успішного життя.

Переглядів: 592 | Додав: Пасак | Дата: 18 Листопада 2014 | Коментарі (0)

Хеловін, ще зовсім недавно святкували лише в США , тепер він здобуває все більшу популярність по всьому світу. Як відомо , у ніч на Хелоуін прийнято одягатися в костюми нечистої сили й влаштовувати маскаради. Невід’ємний символ Хеловіна – гарбуз. Гарбуз символізує одночасно закінчення збору врожаю, злісного духу й вогонь, відлякуючий  його. У цю ніч діти стукаються в домівки з криками: “Treat or trіck!” – “Пригощай або пошкодуєш!”. Якщо ви не принесете жертву, ці маленькі “злі демони” можуть жорстоко пожартувати над вами. Сьогодні Хеловін відзначається в багатьох країнах, незалежно від віри. Самого широкого розмаху він досяг, без сумніву, у США. Щороку діти і дорослі з нетерпінням чекають цього заходу й заздалегідь готуються до нього: шиють костюми “нечистої сили”, купують різні атрибути. ... Читать дальше »

Переглядів: 505 | Додав: Пасак | Дата: 18 Листопада 2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930