Пятница, 19 Квітня 2024, 00.39.13
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17.20.17
Азаров і Присяжнюк відкрили в Броварах нову поліклініку
        28 жовтня педагоги школи були свідками того, що прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ і голова Київської міськдержадміністрації Анатолій ПРИСЯЖНЮК відкрили в Броварах нову центральну районну поліклініку, будівництво якої було заморожене з 2004 року.
         Як передає кореспондент УНІАН, під час церемонії прем`єр-міністр висловив думку, що «це хороший подарунок для жителів міста».
«Я думаю, що це перша ознака того, що ми з вами вибираємося з кризи», - сказав М.АЗАРОВ.
         Також він пообіцяв надалі спільно з мерією Броварів узяти шефство над продовженням оснащення поліклініки.
          На підтвердження своїх слів він повідомив, що з державного бюджету, а також з обласного і міського бюджетів для завершення будівництва поліклініки було виділено 32 млн. грн., а також автомобіль «швидкої допомоги», два кардіографи, автономний дизель-генератор і флюорограф.
        При цьому прем`єр запевнив, що наступного року державу особливу увагу приділить програмі переоснащення служби «швидкої допомоги», зокрема, щоб автомобілі «швидкої» могли добиратися до місця виклику в місті впродовж 10 хвилин, а в сільській місцевості – впродовж 25 хвилин.
       За словами М.АЗАРОВА, в подальші роки держава приділить особливу увагу реформуванню охорони здоров`я, починаючи від підвищення зарплати медикам і закінчуючи будівництвом нових лікувальних установ та їх сучасним оснащенням, залучаючи до цього українські підприємства.
        У свою чергу, А.ПРИСЯЖНЮК звернув увагу на те, що органи влади, як обіцяли, так і ввели до ладу за чотири місяці нову поліклініку.
       «Ви бачите, крок за кроком ми рухаємося вперед. І так буде надалі», - сказав А.ПРИСЯЖНЮК.
       У відповідь на ці слова, прем`єр зазначив: «За нас мають говорити наші справи, а без агітацій ми обійдемося, оскільки багато було «обіцяльників», але ніхто нічого не робив».
    Продовжуючи тему, в інтерв`ю журналістам губернатор зазначив, що ця медустанова є кращою в Київській області, проте, впродовж місяця її оснащення буде покращене. Для цього, за його словами, вже проведено відповідні тендери на закупівлю устаткування і виділено кошти.
      На думку А.ПРИСЯЖНЮКА, в поліклініці, що відкрилася, яка здатна приймати 1200 хворих на день, зможуть обслуговуватися не тільки жителі Броварів і району, а й всієї області.

Переглядів: 662 | Додав: Пасак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031