Вторник, 23 Квітня 2024, 18.14.41
Вітаю Вас Гість | RSS

КАЛИНІВСЬКИЙ ОЗЗСО

РОЗПОЧАВСЯ 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Меню сайту
Наше опитування
Який день тижня тобі подобається найбільше?
Всего ответов: 76
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


20.07.39
Видавці запевнили, що до 31 жовтня 2010 року державне замовлення на видрук підручників для 10 класу буде виконано
   
     
        29 вересня 2010 року на нараді в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти МОН керівники провідних українських видавництв, які здійснюють державне замовлення, повідомили про останні терміни видруку підручників для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. У нараді взяли участь: директор Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Олександр Удод, голова правління ДАК "Укрвидавполіграфія" Василь Продан, начальник контрольно-ревізійного відділу Міністерства освіти і науки України Валентин Миргородський.
       "Відповідно до державного замовлення на 2010 рік надруковано 32 назви підручників, що складає 3,3 млн. примірників. Організаційні питання з боку Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Державної акціонерної компанії "Укрвидавполіграфія" розв'язано: здійснено підписання договорів та їх погодження з Міністерством економіки України, авансування. Залишилося найголовніше питання - видати підручники та своєчасно доставити їх до шкіл", - наголосив Олександр Удод.
       Метою проведення наради стала робоча необхідність узгодження остаточних термінів закінчення видруку підручників для 10 класу. Керівники видавництв звітували про кількість договорів на видрук підручників та етапи їх виконання, використання авансів.
        Заступник генерального директора Державного спеціалізованого видавництва "Освіта" Олена Жук зазначила, що основними проблемами у роботі стала нерегулярність постачання паперу, проте вона повідомила: "На кінець жовтня реально виконати всі зобов'язання та закрити всі договори".
      Директор видавництва "Генеза" Олег Фурман розповів про "робочі затримки" графіку роботи з поліграфічними підприємствами. За його словами, є місяць, щоб наздогнати цю роботу: "Всі підручники гарантовано видрукуємо до 31 жовтня 2010 року". До цієї ж дати планує завершити виконання державного замовлення видавництво "Грамота". Заступник директора видавництва Валерій Бабін зазначив, що протягом жовтня залишається видрукувати п'ять назв підручників.
       На запитання директора Олександра Удода щодо затримки видруку підручників, заступник директора видавництва "Зодіак-Еко" Андрій Кузнєцов пояснив, що причиною затримок стали внутрішні питання: папір було помилково доставлено на іншу поліграфічну базу. Та, за його словами, видрукувати всі примірники планується до 12 жовтня 2010 року.
      Директор видавництва "Ранок" Віктор Круглов розповів про терміни виконання державного замовлення: "До 30 жовтня планується закінчити видрук підручників для 10 класу з біології, а до 15 жовтня - з фізики". 
   "Всі зобов'язання Видавничого центру "Академія" виконуються згідно з визначеними термінами. Кінцевим терміном видруку підручників нами визначено 12 жовтня 2010 року", - доповіла заступник директора Видавничого центру "Академія" Галина Сенькович.
     "Видавництво "Літера" працює за двома угодами. 4 жовтня 2010 року обидва тиражі будуть повністю готові" - повідомив директор видавництва Сергій Макаревич.
      Про хід виконання державного замовлення видавництвом "Педагогічна думка" розповів директор видавництва Олександр Романчук. Останнім терміном здачі тиражу він визначив 15 жовтня 2010 року.
      Протягом наради особлива увага приділялася якості та своєчасності доставки підручників, взаємодії з поліграфічними підприємствами та перевізниками.
     Також розглянуто питання щодо розміщення електронних версій перших параграфів підручників для 10 класу на сайтах видавництв, Міністерства освіти і науки України та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.








 
Переглядів: 588 | Додав: Пасак | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031